Als u voor een beslissing of een investering staat op het gebied van ICT is het belangrijk om een goed onderbouwde keuze maken.
Dit is belangrijk omdat u geen desinvestering wilt doen en uiteraard ook omdat u een stap verder wilt komen. Maar wat is wijsheid?

- Welke software sluit aan bij uw wensen?
- Welke architectuur past bij uw bedrijf?
- Hoe en waarmee kunt u uw netwerk het beste uitbreiden?
- Hoe benut u de mogelijkheden van de cloud?
- Hoe maakt u uw omgeving flexibeler én veiliger?

Welke vragen u ook heeft, of het gaat om specifieke details of complexe vraagstukken, onze consultants geven u advies. Wij brengen uw vraagstelling helder in kaart en analyseren uw wensen. Dat levert vaak nieuwe perspectieven en oplossingsrichtingen op!

Op basis van dit advies maakt u een weloverwogen keuze. We kunnen naast deze brainstorm sessies indien gewenst ook met een rapport komen met daar in een concreet en goed onderbouwd advies. Verwacht geen consultants die gek zijn op dikke rapporten, maar professionals die met duidelijke to the point ICT-adviezen komen die begrijpelijk zijn voor een ieder die het leest.

Ook al bent u een ondernemer met visie en weet u welke kant u op wilt, soms hebt u inhoudelijke ICT-kennis nodig of moet de visie bijgeschaafd worden, of is een spiegel nodig om die visie bij te stellen. Dit is waar Vipserv u verder kan helpen.

Samen met u zorgen we dat ICT uw bedrijf optimaal ondersteunt.

Vraag ons naar wat wij voor u kunnen betekenen.