Wat is outsourcing?

Outsourcing is een regeling waarbij een bedrijf een of meerdere diensten levert aan een ander bedrijf.

Denk bijvoorbeeld aan uw helpdesk, gebruikersondersteuning of technisch/functioneel beheer van uw applicaties en/of servers (geheel of gedeeltelijk), maar het kan ook betekenen dat we kijken naar andere oplossingen, bijvoorbeeld Cloud oplossingen of slimme implementaties van software.

Hoe kan outsourcing u helpen?

Outsourcing kan u ruimte geven. Wij ontzorgen u door de aansturing van support en beheer en/of de ondersteuning van uw medewerkers op ons te nemen.

Verder zorgen wij ervoor dat uw IT diensten weer inzichtelijk worden. Zo kunnen we samen bepalen wat er verbeterd kan worden en samen spreken we dan ook af waar we  naar toe kunnen op korte termijn. Vervolgens zullen we samen naar de lange termijn kijken. Dit is een continu proces.

Maar ik besteed toch niet zomaar alles uit?

Dat snappen wij als IT-ers als geen ander. IT wordt steeds belangrijker, maar ook complexer voor niet IT-ers.
Daarom gaan we eerst gezamenlijk een traject in, waarin we kijken of we een goede klik hebben om transparant, open en eerlijk met elkaar te kunnen samenwerken. 

Onze medewerkers zetten zich maximaal in om van uw organisatie hun organisatie te maken. Ze zullen uw gebruikers leren kennen om over de dagelijkse uitdagingen van u en uw collega’s te leren. Dit blijven we doen. Wij geloven er namelijk in dat het bekend zijn met uw bedrijf de sleutel is om u de best mogelijke dienstverlening te kunnen bieden.

Onze focus ligt voornamelijk op de gebruikerservaring en het financiële aspect. Wij zijn sterk in het inrichten van IT omgevingen op een zo efficiënt mogelijke wijze.

Neem voor meer informatie Contact met ons op. We gaan graag met u in overleg om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.