Software as a Service, Platform as a Service of Infrastructure as a Service, vaak afgekort als SaaS, PaaS of IaaS, zijn vormen van applicaties of diensten die vanaf externe servers wordt aangeboden. Vanuit de Cloud dus

U hoeft de meeste software en de daarvoor benodigde hardware niet aan te schaffen, maar betaalt slechts voor het gebruik ervan.
De software en hardware wordt niet bij u geïnstalleerd, maar bij ons. U heeft toegang tot de software via internet.

Wij verzorgen het zowel het technisch beheer als het applicatie beheer, zoals het maken van back-ups, het onderhoud en de installatie van nieuwe versies en updates, beveiliging tegen ongeautoriseerde toegang, en dergelijke.

Om de hoogst mogelijke beschikbaarheid van de toepassingen te kunnen bieden, worden de toepassingen en hun data op meerdere servers en locaties geïnstalleerd. Dit wordt cloud computing genoemd. De beschikbaarheid, schaalbaarheid en stabiliteit wordt hierdoor fors vergroot. Onze servers bevinden zich in Nederland - Amsterdam en Frankrijk - Gravelignes.

De voordelen die dit bied zijn groot - Uw medewerkers kunnen bijna elk apparaat op nagenoeg elke locatie gebruiken om uw bedrijfsspecifieke applicaties te gebruiken en te kunnen werken.

Hierdoor kunt u besparen op een ingewikkelde netwerk infrastructuur, servers, dure licenties, duur onderhoud maar ook levert dit een flinke reductie op van de beheerskosten en kosten van hardware.

Wij zijn een voorstander van het nieuwe werken, en hebben hiervoor ons eigen optimaal functionerende systeem ontworpen.

Neem contact met ons op Dan leggen wij u graag uit hoe wij het nieuwe werken voor ons zien.